Horoscop 13 iulie 2019. Fecioarele trebuie să evite discuțiile despre cuplu

Postat la: 13.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 13 iulie 2019. Fecioarele trebuie să evite discuțiile despre cuplu

Horoscop 13 iulie 2019 - Berbec:

Sunt posibile încurcături, unele dintre ele supărătoare, și tocmai de aceea va fi nevoie de generozitate și de o minte limpede, care să îți permită să fii binevoitor.

Horoscop 13 iulie 2019 - Taur:

Este o zi care aduce avantaje pe care nu le mai credeai posibile, dar acestea vin cu un preț pe care nu l-ai accepta, dacă l-ai cunoaște dinainte.

Horoscop 13 iulie 2019 - Gemeni:

Te poți descurca singur din ițele în care tot singur ai intrat, cu condiția să vrei. Nu e cazul nici să ceri ajutor, nici să fii dezamăgit că nu l-ai primit așa cum l-ai cerut.

Horoscop 13 iulie 2019 - Rac:

Sunt multe episoade tulburi astăzi, care te pot îndemna să te îndoiești de calitățile tale sau de succesul unor planuri de viitor care au mers bine până acum.

Horoscop 13 iulie 2019 - Leu:

S-ar putea să te supere cei dragi, dar motivele, mici sau mari, nu pot justifica o reacție autoritară din partea ta. Oricum nu vei obține nimic bun cu o astfel de atitudine.

Horoscop 13 iulie 2019 - Fecioară:

Ar fi bine să eviți discuțiile din familie despre problemele din relația de cuplu și invers. E mai bine să lași lucrurile să se limpezească de la sine.

Horoscop 13 iulie 2019 - Balanță:

Consideri că ai destule motive să te îndoiești de buna credință a unor superiori sau a unor apropiați și că e nevoie să iei unele decizii categorice.

Horoscop 13 iulie 2019 - Scorpion:

Treci printr-o fază întunecată într-o relație sentimentală, faci tot felul de planuri în care nici tu nu crezi și îți închipui că nimeni nu vede ce se petrece în viața ta.

Horoscop 13 iulie 2019 - Săgetător:

Ești în formă, ai chef de treabă și chiar te apuci de lucru din toată inima. Tocmai de aceea, ar fi bine să nu permiți nimănui să îți tulbure ziua în vreun fel.

Horoscop 13 iulie 2019 - Capricorn:

Chiar dacă nu spui nimic, cei care te cunosc văd umbrele pe chipul tău. Ar fi bine să fii tu cele generos și vei vedea că vei uita de supărări.

Horoscop 13 iulie 2019 - Vărsător:

Planurile de îmbogățire pe care le faci sunt sortite eșecului pentru că evaluezi greșit multe lucruri. Ai impresia că doar ceea ce crezi tu e adevărat.

Horoscop 13 iulie 2019 - Pești:

Deși există cel puțin un motiv de supărare, ar fi bine să te ocupi cu altceva, mai constructiv. Planul pe care ți l-ai făcut pentru această zi va fi respectat, dacă vei fi pozitiv și tolerant.

loading...
PUTETI CITI SI...