Horoscop 11 octombrie 2019. Zodiile Capricorn și Vărsător intră în conflicte

Postat la: 11.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 11 octombrie 2019. Zodiile Capricorn și Vărsător intră în conflicte

Nu este o zi bună din punct de vedere astrologic nici pentru aceste două zodii, care vor avea o zi tensionată, fie la serviciu, fie acasă.

Capricorn

Pentru nativii zodiei Capricorn este o zi în care cei din jurul lor trebuie să se ferească. Capricornii au tendința să-și reverse stările asupra celor din jur, în special cu privire la locul de muncă. De aceea, acești nativi sunt sfătuiți să-și mențină calmul și mai ales atenția, concentrarea, dacă lucrează cu acte, cu documente.

Vărsător

Și pentru Vărsător este o zi tensionat, mai ales în plan persobal, unde nu sunt excluse unele tensiuni în relația cu persoana iubită. Pentru unii dintre cei născuți în zodia Vărstător, ar putea fi vorba de critici pe care nu se pot abține să și le exprime. Alții s-ar putea lăsa chiar furați de o aventură. Atenție, însă: în această lună secretele pot ieși la suprafață, iar o relație extraconjugală poate fi extrem de periculoasă.

Altfel, nici previziunile din horoscopul săptămânal nu sunt de neglijat. Săptămâna 14 - 20 octombrie 2019 este marcată de Luna Plină care se formează în zodia Berbec încă din prima zi a perioadei analizate. Această lunație (Luna din Berbec în opoziție cu Soarele din Balanță) vine să încheie acele capitole din viața noastră care nu ne mai reprezintă, care nu ne mai aduc progres și, totodată, ne deschide noi uși, noi oportunități de afirmare, fiecare zodie în parte fiind influențată în alt domeniu de viață. Mai multe poți afla din horoscopul săptămânal.

loading...
PUTETI CITI SI...