Horoscop 10 octombrie 2018. Capricornii au intalniri amoroase

Postat la: 10.10.2018 11:22 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop 10 octombrie 2018. Capricornii au intalniri amoroase

Horoscop 10 octombrie 2018. Afla ce spun astrele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de miercuri, 10 octombrie. Carpricornii vor avea o zi palpitanta, astrele le prezic intalniri amoroase in aceasta zi.

Horoscop 10 octombrie - Berbec

Puteti sa cunoasteti inca de dimineata oameni noi cu care sa legati relatii profesionale in viitor. Seara, sunteti invitat de catre o persoana candva foarte draga la un fel de reuniune comemorativa. Aveti constiinta incarcat

Horoscop 10 octombrie - Taur
Este o zi rezervata achizitiilor de tot felul, asa ca veti ajunge acasa destul de obosit pentru a termina activitatile profesionale planificate pentru azi. Seara, recuperati si plecati iar la piata, impreuna cu aproape toata familia.

Horoscop 10 octombrie - Gemeni
Primiti invitatii de la persoane dragi, dar preferati sa plecati mai devreme la job ca sa recuperati tot ce ati amanat in cursul intregii saptamani. Seara, faceti la randul dv. invitatii care nu vor fi onorate, asa ca va relaxati pe saturate

Horoscop 10 octombrie - Rac
Discutiile de azi cu persoana iubita se sting peste noapte, asa ca veti sti cum trebuie sa procedati ca alta data sa nu mai primiti reprosuri fara a fi vinovat. Pregatiti cadouri din timp pentru o persoana din anturajul intim!

Horoscop 10 octombrie - Leu
Aveti serioase indoieli ca sunteti vinovat de starea de nemultumire a persoanei iubite, dar rezistati cu stoicism la toate reprosurile. Daca situatia se va agrava, este posibil sa va revoltati si sa va luati lumea in cap.

Horoscop 10 octombrie - Fecioara
Simtiti nevoia unei perioade de relaxare si chiar nu va mai planificati nimic pentru azi, insa seara reincepeti o furibunda campanie de pregatiri si planuri. Reevaluati relatiile cu cei din jur si va declarati nemultumit de toti si toate.

Horoscop 10 octombrie - Balanta
Toti cei din familie asteapta un semnal de la dv. pentru a incepe activitatile casnice specifice. Cei tineri vor pleca la prieteni, partenerul de cuplu se uita la televizor, iar dv. ramaneti pe baricade pana noaptea tarziu.

Horoscop 10 octombrie - Scorpion
Acceptati cu placere orice idee profesionala originala si sunteti dispus sa faceti eforturi serioase pentru a-i da viata. Seara, se impune sa va petreceti mai mult timp cu familia, chiar daca programul planificat era altul! Vizite mondene.

Horoscop 10 octombrie - Sagetator
Doriti sa va implicati in demararea unor noutati in materie de distractie familiala. Daca nu va va invita nimeni, veti organiza dv. un fel de festivitate pentru familie si cei mai dragi prieteni. Reusita va incurajeaza sa continuati

Horoscop 10 octombrie - Capricorn
Va plictisiti si nu ar fi de mirare sa lucrati la un proiect, la o activitate noua, impreuna cu cine se nimereste prin preajma dv. Nativii tineri au intalniri amoroase foarte importante, dar cei maturi nu au sanse sentimentale.

Horoscop 10 octombrie - Varsator
Nu va asteptati la evolutii fantastice in dormitor din partea partenerului de cuplu, dar veti fi surprins de aceasta data. Pentru cei tineri, e posibil ca o simpla amicitie sa se transforme brusc in patima aprinsa. Ciudatenii comportamentale.

Horoscop 10 octombrie - Pesti
Relatia cu persoana iubita capata o noua dimensiune. Va sfatuiti, va faceti confidente si ajungeti la concluzia ca prin tandrete se poate rezolva orice. Seara, stresul dispare ca prin farmec si plecati in vizite amanate de luni de zile.

loading...