Gino Iorgulescu, despre accidentul grav provocat de fiul său. Ce mesaj a avut pentru familia şoferului decedat

Postat la: 09.09.2019 10:11 | Scris de: ZIUA NEWS

Gino Iorgulescu, despre accidentul grav provocat de fiul său. Ce mesaj a avut pentru familia şoferului decedat

Păriniţii lui Mario Iorgulescu, Gabriela şi Gino, au oferit prima reacţie după ce fiul lor a ajuns în spital, din cauza unui accident grav de circulaţie.

Conform poliţiştilor, în jurul orei 03.00 dimineaţa, Mario Iorgulescu se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. În urma impactului puternic, maşinile au ieşit de pe carosabil.

Şoferul din cel de-al doilea aututorism a murit pe loc, iar Mario Iorgulescu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a făcut praf un bolid de lux, marca Aston Martin.

"Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu", au transmis părinţii lui Mario Iorgulescu.

loading...