George Maior, audiat la DNA în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA

Postat la: 10.09.2019 18:17 | Scris de: ZIUA NEWS

George Maior, audiat la DNA în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA

Informație bombă de la DNA. Ambasadorul României în SUA, George Maior, este audiat acum de procurorii anticorpuție.

Conform surselor Realitatea TV, George Maior ar fi audiat ca martor. Cel mai probabil, audierile vizează dosarul Broidy, cel care s-ar fi ocupat de vizita lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu în Statele Unite.

George Maior ar fi fost întrebat despre această vizită a lui Liviu Dragnea în SUA.

George Maior a ajuns la sediul DNA în jurul orei 15:00.

Elliot Broidy este fundraiserul american care l-a invitat pe Liviu Dragnea în ianuarie 2017 la ceremonia de investire a președintelui Donald Trump.

Realitatea TV a dezvăluit, în septembrie 2017, că ministrul Apărării Mihai Fifor a avut o întâlnire neoficială, în afara programului oficial transmis public, cu controversatul lobbyst Elliott Broidy, în timpul vizitei sale oficiale din SUA.

Elliot Brody este unul dintre primii oameni de afaceri care a donat sume importante pentru campania electorală a lui Donald Trump încă din primele zile când viitorul președinte era creditat cu puține șanse de victorie.

De asemenea, Elliot Brody este proprietarul companiei de comercializare a armelor și sistemelor de apărare Circinius, iar clienții acestei companii au fost informați că pot ajunge să se întâlnească cu președintele Donald Trump.

În martie 2019, autoritățile federale au percheziționat biroul lui Elliot Broidy, omul care i-a intermediat lui Liviu Dragnea "întâlnirea" cu Trump din 2017, căutând documente referitoare la afacerile sale cu oficiali străini și cu parteneri ai administrației Trump.

loading...