Flirt eșuat pentru un român din Germania: a pipăit o polițistă sub acoperire

Postat la: 08.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Flirt eșuat pentru un român din Germania: a pipăit o polițistă sub acoperire

Un român din Germania a ajuns după gratii, după o tentativă eșuată de cucerire a unei femei. Văzând că femeia nu este interesată de complimentele sale, a apucat-o pe aceasta de fese, apoi a luat-o la sănătoasa. Bărbatul a fost prins imediat și așa a aflat că tânăra era de fapt o polițistă sub acoperire.

Un român în vârstă de 40 de ani a pipăit, joia trecută, o polițistă federală din Munchen. După cum au relatat forțele de ordine, bărbatul român a abordat-o pe polițistă, care se deplasa după-amiază în civil ca investigator de furturi din buzunare, la gara principală și i-a făcut inițial "complimente ambigue". După ce aceasta i-a precizat bărbatului că nu dorește acest lucru, el a apucat-o de fese și a fugit. Cu toate acestea, polițista l-a ajuns din urmă după câțiva metri. L-a reținut până la sosirea colegilor ei în uniformă.

"În drum spre secția de poliție, bărbatul de 40 de ani i-a agresat inițial verbal pe polițiști și a încercat să îl rănească pe unul dintre ei cu o lovitură de cap", a raportat poliția federală. După consultarea procuraturii competente, românul a fost adus în fața unui magistrat.

O anchetă a fost deschisă împotriva bărbatului, care este deja cunoscut poliției, pentru hărțuire sexuală, opunere de rezistență forțelor de ordine, comportament amenințător și comportament insultător. "Investigațiile au arătat, de asemenea, că bărbatul ar fi hărțuit mai mulți călători și ar fi amenințat un angajat al Deutsche Bahn mai devreme în acea dimineață", relatează presa din Germania, care citează surse judiciare.

 

loading...
PUTETI CITI SI...