Fiul lui Ilie Dumitrescu, Sică, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Postat la: 25.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiul lui Ilie Dumitrescu, Sică, trimis în judecată pentru trafic de droguri

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a doi inculpați, Sică Dumitrescu, 27 de ani, fiul fostului internațional Ilie Dumitrescu, și a unui cadru militar, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

Potrivit comunicatului DIICOT, pe 18 februarie, cei doi au fost prinși vânzând cocaină lângă restaurantul administrat de Sică Dumitrescu pe Cheiul Dâmboviței, în centrul Bucureștiului. Sică și partenerul său, care au vândut drogurile contra sumei de 1.350 de lei, sunt anchetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc.

„Prin rechizitoriul din 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc", se scrie în comunicatul DIICOT.

Potrivit rechizitoriului, pe 14 februarie, procurorii DIICOT - Secția de Combatere a Traficului de Droguri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană desfășoară activități de comercializare de cocaină. „În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină în schimbul sumei de 1.350 de lei", se mai notează în rechizitoriu.

Dosarul a fost înaintat spre soluționare Tribunalului București. Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu are doi băieţi din prima căsătorie, Dani şi Sică, şi doi copii din al doilea mariaj, Toto şi Mayra. Sică a jucat fotbal ca atacant sau mijlocaș de bandă. A început fotbalul la 7 ani, la Steaua, a ajuns la Sportul și a fost legitimat în perioada junioratului și la echipa Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. S-a lăsat acum câțiva ani, după ce nu a reușit să treacă probe de joc la formații precum FC Snagov, Juventus Colentina, UTA sau Ceahlăul.

loading...
PUTETI CITI SI...