Expert militar ucrainean: Posibilul succesor al lui Putin s-a dus în China pentru a negocia răsturnarea liderului de la Kremlin

Postat la: 22.09.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Expert militar ucrainean: Posibilul succesor al lui Putin s-a dus în China pentru a negocia răsturnarea liderului de la Kremlin

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia cu autoritățile chineze înlăturarea lui Putin de la președinție, spune expertul militar ucrainean Oleg Jdanov.

"Șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Patrușev, se află în prezent în China. O coincidență foarte interesantă. Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei", a spus analistul.

Potrivit expertului, în zilele următoare poate deveni clar dacă această informație este adevărată și, dacă este adevărată, atunci cum va fi înlăturat Putin de la putere. "Așadar, Moscova a "fiert" astăzi. Înțeleg că acest lucru nu va trece fără consecințe pentru regimul Putin", a conchis expertul. Anterior, politologul rus Andrei Piontkovski a spus că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov a accelerat procesul de prăbușire a regimului Putin. Putin poate fi înlăturat „din motive de sănătate", iar Consiliul de Securitate va prelua puterea în Rusia.

loading...
PUTETI CITI SI...