Experiment LIVE în prezența lui Raed Arafat: La niciun telefon de la DSP nu a răspuns nimeni timp de 30 de minute

Postat la: 01.08.2020 11:35 | Scris de: ZIUA NEWS

Experiment LIVE în prezența lui Raed Arafat: La niciun telefon de la DSP nu a răspuns nimeni timp de 30 de minute

Angajații DSP București nu au răspuns la niciun apel telefonic timp de mai bine de 30 de minute, într-un experiment live găzduit de o emisiune Digi24, la care participa Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne a recunoscut că există o problemă majoră.

Digi24 a făcut vineri seara un experiment, în prezența secretarului de stat Raed Arafat: a sunat la DSP, așa cum sună oamenii care au nevoie, în plină pandemie de COVID-19. Au fost cel puțin șase încercări la cele trei numere de telefon puse la dispoziție de DSP București. Toate încercările s-au soldat fie cu ton de „ocupat", fie s-a auzit vocea unui robot. A trecut aproape jumătate de oră până când de la capătul celălalt să se audă o voce umană care a îndemnat: „Ziceți".

Când, aproape de încheierea emisiunii, jurnaliștii erau pe punctul de a renunța, a răspuns cineva de la DSP București: „Da, vă rog, bună seara, medicul de gardă, doctor Ilie, DSP București, vă rog". Doamna doctor a explicat că în acel moment erau trei persoane de gardă. „Eu în jurul meu am trei telefoane, colegele mele au alte trei. Eu am închis acum trei apeluri simultan, că nu mai dovedeam să fac față", a explicat medicul.

„Pot să crească numărul (personalului). E un oraș mare. Poate că într-adevăr, trebuie schimbat modul. Nu știu care e modul în care sunt legate telefoanele", a reacționat Raed Arafat.

loading...