EvZ TV reuseste o achizitie de exceptie! Laurențiu Botin va explica "Evenimentul zilei"

Postat la: 16.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

EvZ TV reuseste o achizitie de exceptie! Laurențiu Botin va explica

Valorosul realizator de emisiuni Laurentiu Botin este noua achizitie a postului EvZ TV. Publicatia "Evenimentul zilei" isi deschide un canal tv online sub coordonarea lui Mirel Curea, un demers important pentru un ziar consacrat. Emisiunea lui Botin, "EVZ Prime Time" va fi un punct de referinta pentru informatia zilnica a navigatorilor online.

"Pe 20 ianuarie, la ora 20, anul de grație 2020. Este momentul în care noul proiect marca EVZ va deveni realitate. EVZ Prime Time, probabil singurul talk-show din on-line cu mai mult de un invitat, va fi live! De ce on-line? Răspunsul îl dă realitatea înconjurătoare. Internetul a devenit parte importantă din viața de zi cu zi. Din ce în ce mai mulți români caută informația on-line. Tot el, internetul, este liber și așa va rămâne. Dacă aduci informația liberă, nu ai cum să greșești.

De aceea, EVZ Prime Time se vrea a fi un loc în care libertatea de exprimare să fie literă de lege. De luni până joi, de la 20 la 22, Laurențiu Botin și invitații săi vor radiografia tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Cu tupeu pozitiv, sinceritate și într-un format pe care trebuie să-l descoperiți. 20.20.2020. Nu căutați semnificații în numerologie! Suntem live, pe evz.ro!", ne anunta cei de la EvZ.ro

loading...
PUTETI CITI SI...