Evadare ca în filme în Indonezia. Un traficant chinez de droguri condamnat la moarte a evadat prin conductele de canalizare

Postat la: 22.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Evadare ca în filme în Indonezia. Un traficant chinez de droguri condamnat la moarte a evadat prin conductele de canalizare

Cai Changpan, cunoscut şi sub numele de Cai Ji Fan, a fost închis în zona Tangerang, la periferia capitalei Jakarta, sub acuzaţia de contrabandă cu metamfetamină.

Săptămâna trecută, el a scăpat săpând o gaură din celulă în ţevile de canalizare şi mai apoi într-un drum din afara închisorii, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Jakarta, Yusri Yunus. Cai plănuise această evadare de şase luni, potrivit colegului său de celulă. El a săpat gaura folosind instrumente dintr-un proiect de construcţie din bucătăria închisorii, a spus Yunus. Cai şi-a programat evadarea când avea loc schimbarea gărzilor închisorii, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale Penitenciare din Indonezia, Rika Aprianti.

Cai fusese condamnat la moarte în 2017 pentru traficul a 135 de kilograme de metamfetamină, conform site-ului de ştiri indonezian detik.com. O anchetă a poliţiei a descoperit 70 de kilograme de metamfetamină ascunsă în echipamentele de lucru. Aceasta nu este prima evadare a lui Cai; în 2017, a scăpat dintr-un centru de detenţie al poliţiei din Jakarta prin spargerea unei găuri în peretele băii. După cea mai recentă evadare, poliţiştii sunt în căutare sa Cai fiind pe lista celor mai cautate persoane.

loading...
PUTETI CITI SI...