Espressor de cafea boabe - avantaje și dezavantaje

Postat la: 14.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Espressor de cafea boabe - avantaje și dezavantaje

Să vorbim despre espressoarele încorporate. Există o mulțime de dezbateri cu privire la beneficiile unei râșnițe încorporată în aparatele de cafea. Vă așteptați să găsiți una la un superautomatic, dar mașinile de măcinat încorporate pot fi găsite pe unele aparate semi-automate, cum ar fi Breville Barista Express și unele modele de espressor cafea boabe cu picurare, cum ar fi Breville Grind Control.

În acest articol, am compilat o listă pro și contra pentru persoanele care își cântăresc opțiunile la cumpărarea unui espressor de cafea boabe cu râșniță încorporată.

Economie de spațiu:

Când vine vorba de economisirea spațiului pe blatul de bucătărie, râșnița încorporată optimizează fiecare centimetru al aparatului dvs. În loc să aveți două aparate așezate pe blat și ocupând spațiu, aveți o unitate compactă. Probabil că un espressor de cafea boabe cu o râșniță încorporată tinde să fie mai mare, în general, dar apreciem că este concepută mai ergonomic pentru spațiu.

Confort:

De parcă am avea nevoie de mai multe decizii de luat - după ce achiziționați un aparat de espresso, va trebui să căutați o râșniță compatibilă. Râșnițele sunt de toate formele și dimensiunile și nu toate se potrivesc cu tipul aparatului dvs. de cafea.

Economisește bani:

Am dezbătut dacă cumpărarea sau nu a unui aparat espresso și a râșniță încorporată a economisit bani și am decis că poate fi mai puțin costisitor să le cumpărați împreună, în funcție de model. Dacă cumpărați o mașină de măcinat și un espressor la un calibru similar, atunci este, în general, mai puțin costisitoare, atunci când aparatul are o mașină de măcinat încorporată.

Compatibilitate:

Pentru a scoate o cafea delicioasă, aveți nevoie de o măcinare consistentă - iar consistența poate fi dificil de găsit într-o râșniță! Pe scurt, atunci când achiziționați un aparat de cafea care are o râșniță compatibilă cu acesta, vă asigurați că tot procesul va decurge conform planului.

Dacă se sparge:

Scenariul cel mai negativ este ca râșnița din aparat să se strice. În general, aveți două opțiuni care vor ajunge să vă coste bani în plus. Prima opțiune este achiziționarea unei noi râșnițe - care poate fi o achiziție bună, dacă investiți într-o râșniță de înaltă calitate. A doua opțiune este să renunțați și la restul întregului aparat și să cumpărați unul nou.

Dimensiune:

În timp ce râșnița și aparatul creează împreună un design ergonomic, dimensiunea totală este mai mare decât un model fără. Dacă vă uitați la Breville Barista Express și Breville Infuser, Barista Express este cu aproximativ un centimetru mai lat decât Infuser.
Dificil de schimbat:

Nu puteți răsturna întreaga mașină pentru a scutura boabele vechi (bine, probabil că ați putea, dar vă recomandăm cu tărie să nu faceți asta). Pentru a îndepărta cafeaua veche, va trebui să măcinați până când este goală și să risipiți boabele - mai ales dacă aveți mai multe cafele pe care doriți să le preparați.

O funcție:

Dacă sunteți interesat să preparați o singură ceașcă de cafea la presa franceză sau alte metode de preparare, acestea necesită o setare mai mare de măcinare. În general, o râșniță încorporată va face doar o măcinare consistentă pentru aparatul respectiv.

loading...
PUTETI CITI SI...