Epopeea aerului conditionat din Aeroportul Otopeni continuă sub toleranta dispozitie a lui Sorin Grindeanu

Postat la: 21.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Epopeea aerului conditionat din Aeroportul Otopeni continuă sub toleranta dispozitie a lui Sorin Grindeanu

Fapte cu adevarat glorioase, demne de orice epopee, pentru calatorii din Aeroportul Otopeni. Ei trebuie sa indure o caldura de nesuportat in fiecare an, odata cu aparitia caniculei. Conducerea aeroportului a decis sa opreasca aerul conditionat pe motiv de economie.

Initial, prin 2020, an de inceput de pandemie, dupa lockdown, cand lumea lua cu asalt aeroportul spre cele patru zări, conducerea de atunci instituia regula ca aerul conditionat sa functioneze la minim daca afara erau până în 35 de grade si la jumatate daca erau peste. Motivul era ca pandemia a lovit greu SA Aeroporturi Bucuresti SA prin lipsa de calatori.

Numai ca de atunci s-a terminat si pandemia, s-au schimbat si vreo 3-4 guverne, cam cu tot atatia ministri ai Transporturilor, dar regula a ramas batuta-n cuie. Chiar mai rau, acum, la Otopeni, aerul conditionat e cand oprit cand pe minim desi afara sunt cu mult peste 35 de grade. In doi ani au fost cateva cazuri in care calatorilor li s-a facut rau de la caldura. Si-n 2024, deci, trebuie sa suportam aceleasi naravuri pe care Sorin Grindeanu le tolereaza mafiotilor din subordine.

loading...
PUTETI CITI SI...