El este bărbatul din București care și-a înjunghiat iubita, iar apoi s-a sinucis!

Postat la: 15.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

El este bărbatul din București care și-a înjunghiat iubita, iar apoi s-a sinucis!

Mânat de răzbunare după ce soția l-a părăsit, un bărbat de 30 de ani din București a înjunghiat-o pe sărmana femeie, mamă a unei fetițe de patru ani, după care s-a sinucis.

Un bărbat de 30 de ani şi-a înjunghiat fosta soție în magazinul în care femeia era vânzătoare. A lăsat-o în agonie, apoi şi-a luat viaţa. Tânăra, mamă a unei fetiţe de patru ani, se luptă acum să supravieţuiască, pe un pat de spital. Îl părăsise recent pe bărbatul extrem de gelos, dar el continua să o urmărească şi s-o ameninţe cu moartea, spun cunoscuţii.

„Venea după ea mereu, nu o lăsa deloc, nu o lăsa în pace„, au spus cei care îi cunosc pe cei doi pentru observator.tv. Ora 10 şi 30 de minute, dimineaţa. Pe Calea 13 Septembrie din Capitală, într-un loc public şi aglomerat, un bărbat e pe cale să comită o crimă premeditată. Victima: fosta lui iubită, mama copilului său.

Individul a venit cu maşina personală pe care a lăsat-o parcată chiar vis a vis de magazinul în care femeia lucrează. A trecut strada, a intrat înăuntru, a blocat uşile şi apoi a atacat-o. Cu mai multe lovituri de cuţit. Câţiva trecători au încercat să o ajute pe femeie. La locul atacului, salvatorii au găsit şi o altă imagine sângeroasă. Tânărul îşi luase între timp viaţa, în interiorul magazinului.

loading...
PUTETI CITI SI...