Șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Postat la: 25.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Șeful CJ Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus: Nu am niciun fel de simptome

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, confirmat cu coronavirus, este internat la Spitalul Județean Suceava, el spunând că nu are niciun fel de simptome. În județul Suceava situația generată de COVID-19 este extrem de gravă - 5 oameni au murit, iar peste 100 de cadre medicale din Spitalul Județean sunt infectate.

Gheorghe Flutur spune că s-a testat duminică, după ce în ultimele zile a participat la mai multe ședințe și acțiuni, iar marți a fost confirmat pozitiv cu COVID-19. "Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acțiuni și am fost destul de implicați în perioada asta, sigur, respectând izolarea", a declarat Flutur.

El a fost internat marți seară la Spitalul Județean Suceava și susține că are încredere în medicii din acest spital: "Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele - întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile".

Flutur a transmis sucevenilor rugămintea de a respecta măsurile impuse de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virus. "De felul meu sunt un om care mă implic, am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod. În aceste zile, așa, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Județean de Urgențe din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus. Astăzi mă încearcă un sentiment de adâncă tristețe că foarte mulți suceveni, din care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus. Sunt alături de ei și le urez tuturor însănătoșire grabnică. Către toți compatrioții mă adresez cu rugămintea de a respecta cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș", a mai declarat Flutur.

Trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus au fost raportate marți seară. Este vorba de trei pacienți internați la Spitalul Județean din Suceava. Numărul de pacienți decedați care au fost internați la Spitalul Suceava este în acest moment de cinci, iar situația este extrem de gravă, peste 100 de cadre medicale fiind confirmate cu coronavirus.

loading...
PUTETI CITI SI...