Drama prin care a trecut directoarea ucisa în spitalul din Piatra Neamt

Postat la: 11.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Drama prin care a trecut directoarea ucisa în spitalul din Piatra Neamt

Directoarea de îngrijiri medicale din spitalul din Piatra Neamț, Anca Patriche, care a obținut recent funcția prin concurs, a fost omorâtă vineri prin înjunghiere de soțul ei, chiar în cabinetul din spital. Femeia se mutase cu chirie de câteva luni și povestise colegilor că nu se simte în siguranță.

Directoarea de îngrijiri de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, asistenta-șefă din secția de Chirurgie, a murit vineri la UPU, după ce a fost înjunghiată de soțul ei.

Bărbatul a amenințat-o pe femeie cu un cuțit cu lama de 30 de cm, ascuns sub haină, a obligat-o să intre în cabinet ei și apoi a încuiat ușa pe dinăuntru. Bărbatul a lovit-o de cîteva ori cu pumnul și cu palma. Asistentele medicale au auzit țipete din cabinet, nimeni nu a știut ce se întâmplă până când criminalul nu a ieșit cu cuțitul însângerat în mînă.

Anca Patriche, de 49 de ani, a fost resuscitată timp de 40 de minute, însă, din păcate, a murit. După gravul incident, până la sosirea polițiștilor, bărbatul de 50 de ani a fost imobilizat de martori. Apropiații spun că femeia fusese agresată de mai multe ori de către soț, iar în urmă cu câteva luni se mutase cu chirie. Ea le-a spus colegilor că nu se simte în siguranțăÎn urmă cu două zile înainte de crima odioasă, pe 8 ianuarie 2020, presa locală titra: Anca Patriche este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean. Asistenta șefă a secției Chirurgie a câștigat examenul cu 96,20 de puncte în total, o notă aproape de punctajul maxim.

loading...
PUTETI CITI SI...