Drama micuței Anastasia, fetiţa care n-a cunoscut bucuria de când a venit pe lume

Postat la: 09.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Drama micuței Anastasia, fetiţa care n-a cunoscut bucuria de când a venit pe lume

Suferinţele prin care Anastasia şi părinţii ei trec sunt cumplite. Anastasia Ivan a primit încă de la naştere diagnostice greu de pronunţat, dar şi mai greu de suportat de către organismul ei fragil.

Paralizie cerebrală dischinetică, tulburări în dezvoltare specifice mixte, modificări imagistice crebrale - encefalomacie multichistică fronto-parietală dreaptă şi stângă, angiomatozsă leptomeningeală aspect irm cerebral, cataractă congenitală sunt doar o parte dintre termenii medicali atârnă greu de trupul mărunt al Anastasiei, o copilă care a venit pe lume ca o luptătoare şi care-şi duce bătălia pentru viaţă cu fiecare respiraţie.

„Doi ochi care nu au cunoscut până acum micile bucurii ale vieţii, un trup fraged, care se agaţă de fiecare respiraţie - aceasta este, pe scurt, povestea Anastasiei. Nu a cunoscut nici măcar o clipă de bucurie de când a venit pe lume. Cu toate acestea, i-a învăţat pe cei dragi să creadă mai mult ca niciodată, să spere şi să se susţină reciproc, i-a învăţat bunătatea. Alături de părinţi, putem sta noi toţi, putem învăţa să dăruim un gram de bunătate, un gram de speranţă", spune Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei "Salvează o inimă".

Suferinţele prin care Anastasia şi părinţii ei trec sunt cumplite, pentru că fetiţa mănâncă doar mâncare pasată, pe care o înghite cu mari eforturi, nu poate să stea în şezut, nu poate să îşi ţină capul, iar convulsiile nu îi permit dezvoltarea normală.

„Diagnosticele sunt grele, suferinţa părinţilor este incomensurabilă, iar chinurile prin care o mânuţă de om trece în fiecare zi nu pot fi descrise în cuvinte. Procedurile sunt complicate şi numeroase, iar tot ceea ce putem face noi este să fim umani, să dăm bobul nostru de speranţă în povestea Anastasiei, să credem într-un final fericit şi să ne facem părticica noastră", se arată în mesajul pentru sprijinirea Anastasiei.

Denumire entitate: Asociaţia "SALVEAZĂ O INIMĂ"

Cod de înregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar: Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22 COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoşani

Este important să specificaţi numele de familie al copilului pentru care faceţi donaţia.

loading...
PUTETI CITI SI...