Doi români, înjunghiați în stil mafiot pe stradă, în Germania. În ce stare se află victimele

Postat la: 27.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Doi români, înjunghiați în stil mafiot pe stradă, în Germania. În ce stare se află victimele

Publicații locale descriu ca BMW-ul românilor a fost blocat de un Mercedes, înainte ca tinerii să fie înjunghiați. La poliție a fost raportat mai întâi un accident de circulație în care s-a crezut că BMW-ul a lovit două mașini parcate pe stradă, însă s-a descoperit că a fost de fapt o tentativă de omor și un atac în stil mafiot.

Potrivit primelor informații oferite de Poliție, pasagerii BMW-ului, trei cetățeni români de 26, 39 și 52 de ani, se deplasau pe Deutzer Strasse, în Dusseldorf. Un autoturism Mercedes s-a oprit în fața BMW-ului și un VW Golf, în spatele acestuia. Apoi, persoane necunoscute au deschis ușile BMW-ului și i-au atacat pe cei din mașină și au fugit.

Scena de groază pare desprinsă dintr-un film cu mafioți. Cei doi români răniți, de 26 și 39 de ani, au fost înjunghiați grav, cu mai multe lovituri de cuțit, asta deși bărbatul de 39 de ani, care a fost șoferul BMW-ului, a încercat să scape, intrând de mai multe ori în Mercedes-ul care îi bloca drumul. Românul de 52 de ani a scăpat nevătămat, mai scrie sursa citată. În prezent, parchetul consideră incidentul o tentativă de omucidere. Cei doi români înjunghiaţi sunt internaţi în stare critică.

 

loading...
PUTETI CITI SI...