Dieta rapida recomandata de cardiologi! Este cea mai cautata din lume

Postat la: 11.09.2018 08:39 | Scris de: ZIUA NEWS

Dieta rapida recomandata de cardiologi! Este cea mai cautata din lume

Conceputa in 1996 de profesorul Chris Downie, care a creat un plan alimentar pentru sine, dieta Spark este in acest moment cea mai cautata din lume. Dieta Spark dureaza 28 de zile.

Dieta are patru etape. In prima etapa, pacientul invata cum sa isi controleze alimentatia si sa-si mentina motivatia. In cea de a doua etapa se gasesc noile tehnici de atingere a greutatii ideale. Etapa a treia face trecerea la noul stil de viata, care trebuie mentinut o perioada cat mai lunga de timp iar in ultima etapa se inregistreaza succesul si, de ce nu, ii puteti invata si pe altii cum sa slabeasca sanatos.

Vor fi consumate zilnic 1500 de calorii, trei mese pe zi principale si doua gustari. La fiecare masa vor fi consumati 45% carbohidrati, 20-35% grasimi si 15-35% proteine. Foarte importante in aceasta dieta sunt si exercitiile fizice, dar si cele de relaxare si meditatia, facuta in fiecare seara. Dieta nu este recomandata vegetarienilor si veganilor!

Potrivit specialistilor, dieta Spark are beneficii uriase pentru sistemul cardiovascular si tine sub control diabetul. Cine reuseste sa respecte planul fara sa sara peste mese, va slabi cateva kilograme inca din primele doua saptamani.

loading...