Dezvăluiri șocante despre Mazăre. Un nume greu din politică i-a fost avocat? Deputatul USR este pus la zid

Postat la: 22.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezvăluiri șocante despre Mazăre. Un nume greu din politică i-a fost avocat? Deputatul USR este pus la zid

Noi dezvăluiri despre fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, ies la iveală. Cine i-ar fi fost avocat acestuia? Un nume greu din politică, deputat USR, apare în marele scandal.

Deputatul USR Stelian Ion a recunoscut, în direct la Antena 3 că a fost avocatul lui Mazăre. După ce Ovidiu Silaghi i-a spus că este normal să cunoască dosarele lui Radu Mazăre pentru că i-a fost avocat, Alessandra Stoicescu l-a întrebat dacă este adevărat acest lucru, moment în care Stelian Ion a recunoscut că maestra sa, adică îndrumătoarea sa în profesie a fost angajată ca avocata lui fostului edil.

„Extraordinar, asta e o prostie monumentală", a răbufnit Stelian Ion. „Deci e o prostie și un atac de doi lei", a continuat Stelian Ion, vizibil iritat de remarca invitaților din platou.

Întrebat de Pavel Abraham dacă era stagiar, Stelian Ion a răspuns cu un atac: „Sunteți avocat? Ați fost milițian înainte, da? Și acum îmi cereți mie socoteală că ce? E o atitudine abjectă din partea dvs, mai sunteți și avocat. N-ați avut în sânge profesia de avocat, care presupune să aperi pe oricine.

E un atac abject ca și când eu aș fi avocatul lui Mazăre. Eu am avut un contract de colaborare cu doamna avocat care-l apără și acum pe Radu Mazăre și după terminarea stagiaturii am intrat în trei dosare civile. O ziceți peiorativ".

loading...
PUTETI CITI SI...