Descoperirea științifică a mileniului. Oameni cu puteri supranaturale

Postat la: 13.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Descoperirea științifică a mileniului. Oameni cu puteri supranaturale

Oameni cu puteri supranaturale și o durată de viață mai mare ar putea fi descoperirea științifică a mileniului. Ipoteza este susținută de un renumit profesor de la Harvard care a descoperit că o mutație genetică ar putea să ofere capacitatea corpului uman de a avea oase extra-puternice, rezistență în fața radiațiilor sau abilitatea de a-și ține respirația sub apă.

Geneticianul George Church de la Universitatea Harvard a alcătuit o listă cu toate mutațiile genetice care ar putea să-i facă pe oameni mai puternici decât își imaginează. Practic, să îi transforme în supereroi și, mai mult, să le ofere și o durată de viață mult mai lungă. Deși pare greu de crezut acest lucru este cât se poate de adevărat.

Om de știință renumit, Church a devenit faimos pentru planurile sale de a readuce la viață mamuții. Acum, însă, vine cu o nouă cercetare inedită despre genele care îți pot oferi puteri supraomenești.

De asemenea, Church a adăugat pe listă atât punctele pro cât și punctele contra pentru fiecare mutație în parte pentru a-ți face o idee mai detaliată. De exemplu, o anumită mutație a genei LRP5 ar putea să vină cu oase extra-puternice, dar ar reduce capacitatea de plutire în apă a oamenilor, scrie realitatea.net

Alte modificări genetice ar putea oferi rezistență în fața radiațiilor sau abilitatea de a-ți ține respirația sub apă pentru perioade lungi de timp.

loading...
PUTETI CITI SI...