Dan Bucura: "Cu sloganuri ieftine și povești politicianiste, pe mine nu contați, băieți!"

Postat la: 02.12.2019 11:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Bucura:

Jurnalistul Ban Bucura constata pe pagina sa de Facebook: "Poliția în acțiune, o vrăjeală ieftină menită să ne taie pofta de dreptate. Schimbarea în forță, un fâs electoral.."

"M-am prins cum stă treaba: ministrul Vela schimbă imaginea Poliției Române! A spus-o de 1 Decembrie, așa că m-am liniștit. Adică dorm liniștit. La fel de liniștiți pot să doarmă și polițiștii! Ăia care dau mesaje de sărbători infractorilor, care se fac că nu văd răfuielile clanurilor din stradă și care tratează contribuabilul cu o stranie durere-n....cot!

Cu sloganuri ieftine și povești politicianiste, pe mine nu contați, băieți! Avea un coleg de-al vostru de partid, un slogan electoral: Fapte, nu vorbe! Nu se aplică deocamdată. Și ca să n-avem vorbe, luați de-aici, din experiența personală a unui coleg de-al vostru: se numește Marian Godina! Și vă explică foarte elaborat de ce reforma trebuie să înceapă cu demiteri, beliri și trieri pe capete, nu cu mângâieri pe creștet! Probabil că cei ce îl sfătuiesc pe ministrul proaspăt uns pe funcție, o fac prost și ticălos! O să vă explic și cine sunt aceia, ca să înțelegeți de ce nu se schimbă nimic la Interne! Revin curând în forță! Până atunci, citiți experiența lui Godina și vă minunați!

loading...