Dăncilă garantează că nu este întoarsă cu cheița de servicii: Singura mea comandă este de la PSD

Postat la: 07.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dăncilă garantează că nu este întoarsă cu cheița de servicii: Singura mea comandă este de la PSD

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă despre faptul că ar răspunde unor comenzi din afara PSD, unor persoane care ar avea legături cu serviciile, că singura comandă a sa este de la partid și de la forurile statutare ale formațiunii.

„Acest lucru, comenzile e ca și cum a vorbi același lucru de fiecare dată. Chiar credeți că atunci când vrei să schimbi lucrurile în bine trebuie să ai comandă de la cineva. Eu vă garantez că nu am comandă de la nimeni. Singura mea comandă este de la PSD, de la forurile statutare. Votul a demonstrat că a fost o decizie care s-a stabilit printr-un vot al majorității. Dacă rezultatul era ca să nu se facă acest Congres, țineam cont. Și în Guvern dacă avem o părere împotrivă și majoritatea e pentru atunci majoritatea susținută", a afirmat Viorica Dăncilă, la finalul CEx al PSD de vineri.

Reacția acesteia vine în contextul în care în spațiul public s-a spus că premierul ar asculta de o serie de persoane din afara PSD care ar avea legături cu serviciile de informații.

loading...
PUTETI CITI SI...