Dăncilă anunță că va adopta prin OUG Codul administrativ și amnistia fiscală

Postat la: 12.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dăncilă anunță că va adopta prin OUG Codul administrativ și amnistia fiscală

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că va adopta prin OUG Codul administrativ, dar și amnistia fiscală. Dăncilă a declarat sâmbătă, la o întâlnire cu oameni de afaceri şi primari din judeţul Satu Mare, că Guvernul va adopta prin ordonanţă de urgenţă Codul administrativ.

"Vreau să spun primarilor că voi adopta prin ordonanţă de urgenţă Codul administrativ. Este important să avem acest cod pentru a aduce ordinea în administraţie", a precizat Dăncilă. Premierul a afirmat că speră ca acest cod să fie adoptat în scurt timp.

"Este foarte aşteptat Codul Administrativ. Ştiu că a fost contestat la Curtea Constituţională, au fost alţii care nu au înţeles această solicitare a primarilor şi cât de important este pentru fiecare comunitate locală, pentru fiecare primar Codul administrativ, indiferent de culoarea politică. Orice primar l-aţi întreba, aşteaptă acest Cod administrativ. În scurt timp sperăm să dăm Codul administrativ, cum în scurt timp aşteptăm să dăm şi amnistia fiscală, să reducem TVA-ul de la 9% la 5% la produsele bio şi la produsele tradiţionale", a mai spus Dăncilă.

loading...
PUTETI CITI SI...