Cum să alegi cortul potrivit pentru un eveniment închirieri de corturi de petrecere

Postat la: 12.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum să alegi cortul potrivit pentru un eveniment închirieri de corturi de petrecere

Dacă te gândești să organizezi o petrecere, fie că este vorba de o absolvire, o logodnă sau o petrecere aniversară, trebuie să închiriezi un cort pentru a crea un mediu confortabil și perfect.

Selectarea cortului de petrecere perfect nu este o chestiune ușoară. Nu e ca și cum ai închiria corturi 4 persoane, în care să încapi tu și câțiva prieteni. Există multe tipuri, dimensiuni și stiluri din care poți alege.

Cu toate acestea, nu este nevoie să intri orbește în procesul de selecție. Deși există multe variante, acest ghid te va ajuta să reduci munca. Fiecare secțiune va aborda diferite lucruri pe care trebuie să le iei în considerare în drumul tău spre alegerea cortului de petrecere perfect.

În acest articol, analizăm cum să alegi corturi evenimente potrivite pentru petrecerea ta, pentru a te asigura că evenimentul devine un succes.

Tipuri de corturi evenimente

Corturi nu au aceeași mărime și, prin urmare, este important să îl alegi pe cel care va funcționa pentru tine.

  • Corturi evenimente cu stâlpi

Un cort cu stâlpi folosește țăruși care sunt înfipți în pământ și legături atașate de ei pentru a susține cortul. Corturile cu stâlp sunt concepute pentru a fi folosite într-o zonă care are iarbă sau pământ în care se pot înfige țărușii.

  • Corturi evenimente cu cadru

Corturile cu cadru sunt independente și pot fi folosite pe orice teren, deoarece nu folosesc țăruși sau stâlpi, creând mai mult spațiu sub corturi.

  • Corturi evenimente Century

Sunt ideale dacă ai o adunare uriașă, deoarece acestea oferă un tavan înalt cu curbe ample. Vin cu piese suplimentare pentru capăt, mijloc și centru și care îți vor permite să îți transformi cortul de închiriat într-unul care să se potrivească nevoilor tale.

  • Corturi evenimente transparente

Corturile transparente creează un aspect mai deschis, dând impresia că există mai mult spațiu. Corturile transparente permit invitaților să vadă în aer liber, dar oferă totuși acoperire.

  • Baldachine de nuntă

Corturile de nuntă cu baldachin vor ajuta ca zona să pară mai mare și să deschidă spațiul. Unele dintre corturile cu baldachin au o deschidere în tavan și se poate vedea cerul.

Factori de luat în considerare atunci când alegi corturi evenimente

  • Suprafața pentru eveniment

Înainte de a alege tipul de cort pe care să îl folosești, trebuie să iei în considerare suprafața pe care va fi amplasat cortul. Dacă este pe iarbă, beton sau covor va determina tipul de cort pe care îl vei folosi. Unele corturi evenimente, cum ar fi corturile cu stâlp, nu pot fi folosite pe terenuri de beton. Determină terenul pe care va avea loc evenimentul tău.

  • Numărul de persoane preconizate

Câte persoane te aștepți să participe la eveniment? Numărul de persoane pe care îl aștepți la petrecere va determina dimensiunea cortului de închiriat. Dacă te aștepți la un număr foarte mare de oameni, atunci trebuie să iei un cort în care să încapă oamenii, nu iei simple corturi de 4 persoane. Vorbește cu firma de închiriere de corturi evenimente și cere sfaturi cu privire la cel mai bun cort pentru numărul de persoane pe care îl aștepți.

  • Articolele de sub cort

Cortul pe care îl alegi trebuie să aibă suficient spațiu pentru scaune și mese, ringul de dans și masa pentru mâncare și alte articole. Prin urmare, este important să stabilești numărul de scaune și mese care trebuie să se afle sub cort. Dacă evenimentul tău necesită un număr mare de mese, este posibil să ai nevoie să închiriați un cort mare. Dispunerea locurilor pentru invitați va determina numărul de corturi de care va fi nevoie. Asigură-te că fiecare obiect va încăpea în cort luând în considerare toate aspectele.

  • Bugetul tău

Este important să iei în considerare bugetul stabilit pentru închirierea cortului și să te asiguri că cortul pe care îl iei se încadrează în bugetul stabilit. Corturile cu stâlpi sunt mai ieftine de închiriat în comparație cu alte tipuri de corturi, dar necesită mai mult spațiu.

  • Stilul tău

Dacă știi deja stilul de decor pe care îl dorești, trebuie să anunți firma de închiriere de corturi evenimente ce ai în minte și aceasta te va sfătui cu privire la tipul de cort pe care să îl folosești. Corturile cu cadru au o mulțime de locuri în care poți atașa materiale de decor. Discută cu experții despre așteptările tale și conveniți împreună asupra cortului de închiriat care va fi potrivit pentru tine.

  • Vremea

Poate că temperatura nu este un aspect pe care să îl iei în considerare atunci când alegi dimensiunea cortului pentru eveniment, dar gândește-te la asta în felul următor: oamenii vor fi mult mai înclinați să aibă mai mult spațiu pentru ei înșiși și mai mult spațiu pentru ca aerul să circule liber într-o zi caldă și/sau umedă.

În concluzie, găsirea cortului potrivit pentru evenimentul tău poate fi intimidantă, având în vedere numărul mare de opțiuni și de producători din care poți alege, dar acest ghid este un bun început pentru a înțelege cei mai importanți factori pentru a crea cortul visurilor tale.  

loading...
PUTETI CITI SI...