COVID-19 în România. Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică!

Postat la: 28.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

COVID-19 în România. Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică!

Șefa de la secția de Terapie Intensivă a spitalului Gerota este în stare critică. Medicul a fost depistată pozitiv, alături de alți colegi, la testul făcut, după ce un fost infestată cu virusul COVID-19 de un pacient.

Raed Arafat, șeful Gupului de comunicare strategică, a confirmat informația prezentată de digi24. Un fost cadru MAI a ajuns la spital, cu niște complicații, dar nu a spus că fusese în excursie în Israel. Astfel, el a infestat mai mulți medici și pacienți. La scurt timp, spitalul Gerota a fost închis. A urmat cel de la Suceava.

Ofițerul MAI de la Gerota, care a transmis coronavirusul la peste 60 de persoane, dintre care 30 cadre medicale, a avut un comportament de-a dreptul scandalos în spital. Deși a generat panică și a făcut foarte mult rău, el era de părere că nu a greșit cu nimic.

Potrivit informațiilor oferite de impact.ro, ofițerul MAI de la Gerota le răspunde medicilor foarte urât și chiar consideră că nu a greșit cu absolut nimic. „Nu consideră că a greșit cu nimic, ba din contră. Nu se simte vinovat nici că a mințit, nici că și-a îmbolnăvit soția, fiul, nora însărcinată și nepotul. Nu este deloc politicos și nu a renunțat la tonul ridicat nici măcar atunci când starea dumnealui s-a înrăutățit puțin. Dacă i se spune să stea liniștit, răspunde cu marș­", au declarat surse din interiorul spitalului.

loading...
PUTETI CITI SI...