Caz șocant în Bihor. Un bărbat a fost executat la comandă de copiii concubinei

Postat la: 10.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Caz șocant în Bihor. Un bărbat a fost executat la comandă de copiii concubinei

Un bărbat dat dispărut de câteva zile, în Bihor, a fost găsit omorât într-un canal colector. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul a fost ucis de două persoane din familia sa, la comanda iubitei sale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor transmis, vineri, scandalul a izbucnit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi. Totul a început în seara zilei de 04 ianuarie 2020, când, zic procurorii, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, urmare a instigării suspectei G.K., suspecţii K.A.P. şi F.I.C.F. l-au lovit pe Cordoş Nicolae Vasile cu un sucitor de lemn şi cu un levier, în zone vitale ale oraganismului, provocându-i leziuni fizice grave, care au generat decesul acestuia.

De parcă nu ar fi fost destul, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până la Berechiu (comuna Gepiu) și l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a și fost găsit de către anchetatori.

Este clar că indivizii au turnat soda caustică pe capul victimei ca să i se descompună faţa și să nu mai poată fi recunoscut când va fi găsit. Apoi, trupul neînsuflețit a fost lăsat pe digul canalului, într-o zonă cu vegetaţie deasă. Procurorii au cerut judecătorului de drepturi şi libertărţi din cadrul Tribunalului Bihor arestarea celor trei.

loading...
PUTETI CITI SI...