Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: „Am convenit cu premierul ca să fie făcut public de către Ministerul de Interne"

Postat la: 10.06.2019 12:54 | Scris de: ZIUA NEWS

Carmen Dan, despre raportul privind votul din diaspora: „Am convenit cu premierul ca să fie făcut public de către Ministerul de Interne

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de interne a anunţat, luni, că a discutat cu premierul şi au convenit ca raportul referitor la votul din diaspora de la alegerile europarlamentare din 26 mai să fie făcut public de către Ministerul Afacerilor Interne.

„Am vorbit cu premierul şi am convenit ca acest raport să fie făcut public de către Ministerul Afacerilor Interne", a declarat Carmen Dan, înainte de şedinţa BPN PSD, conform mediafax.ro.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat joi că luni va face publice analizele Ministerul Afacerilor de Externe (MAE) şi MAI cu privire la votul din Diapora din 26 mai, după ce românii din Diaspora au stat la rând ore în şir pentru a-şi exercita dreptul la vot, iar unii dintre aceştia nici nu au mai apucat să voteze. Ea a mai spus că o eventuală remaniere a ministrului de Externe, Teodor Meleşcanu, trebuie decisă de ALDE.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au anunţat, oficial, că au primit de la Parchetul General, 42 de plângeri privind nereguli la exercitarea dreptului de vot în diaspora la alegerile din 26 mai, fiind deschis în acest sens un dosar penal.

loading...