Care a fost ultima dorință a lui Alain Delon. Unde ar urma să fie înmormântat marele actor

Postat la: 19.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Care a fost ultima dorință a lui Alain Delon. Unde ar urma să fie înmormântat marele actor

Legenda cinematografiei franceze, Alain Delon, a murit duminică la vârsta de 88 de ani, în reședința sa din Douchy.

Actorul, cunoscut pentru iubirea sa profundă față de animale, a exprimat dorința de a fi înmormântat alături de câinii săi, într-un mic cimitir pe care l-a creat în curtea casei sale. Acolo sunt îngropați aproximativ 50 de câini, fiecare având o piatră funerară cu numele său.

Cu câțiva ani înainte de moarte, Delon a cerut să fie îngropat alături de prietenii săi necuvântători în această proprietate din regiunea Loiret, unde și-a petrecut ultimii ani.

„Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei", declara actorul. El a obținut autorizația de a fi înmormântat în capela sa, în mijlocul acestor animale dragi. Ultimul său câine, Loubo, un ciobănesc belgian, i-a fost alături în ultimele luni de viață.

Într-un interviu din 2018 pentru Paris Match, Delon a vorbit despre dragostea sa profundă pentru Loubo, descriindu-l drept „câinele meu la sfârșitul vieții" și adăugând că îl iubea ca pe un copil.

Actorul a menționat chiar că, dacă ar fi murit înaintea câinelui, ar fi cerut ca Loubo să fie eutanasiat pentru a muri în brațele sale.

Fiica sa, Anouchka, a confirmat pe Instagram că Loubo i-a fost alături tatălui ei până la sfârșit, mulțumindu-i câinelui pentru loialitatea și sprijinul oferit.

„Oriunde există o persoană nefericită, Dumnezeu trimite un câine. Mulțumesc, Loubo, pentru că ai fost alături de stăpânul tău", a scris aceasta.

loading...
PUTETI CITI SI...