Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce băută la volan şi trece pe roşu!

Postat la: 20.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce băută la volan şi trece pe roşu!

Simona Spătaru, candidata propusă de Dacian Cioloş pentru sectorul 4, a fost surprinsă de paparazzi, în două sesiuni diferite de consum bere+vin, la şedinţa de partid de pe terasa Trattoriei Borghese, în apropierea Orăşelului Copiilor. În aceaşi zonă, a fost suprinsă cu ceva vreme în urmă, împărţind pliante electorale cu Mototolea, din Clanul Duduienilor.

Şedinţele stropite, conform Gândul.info, ar fi avut loc în 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30. "Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților - după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO - că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. "Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate", se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea."

De fiecare dată, după un cocktail bere+vin, s-a urcat la volan şi a trecut şi pe "roşu". De cinci ori, au numărat reporterii aflaţi pe urma sa. După ce a fost surprinsă cu ruda lui Emi Pian a spus că nu ştie cine e acea persoană din fotografie care îi făcea campania. În fotografie, candidata iubitoarea epicului "vinul după bere e o plăcere" este surprinsă călcând acceleraţia deşi semaforul indica roşu.

"Candidata PNL - USR - PLUS la Primăria Sectorului 4 reușește să încalce toate regulile de circulație, trecând cu nonșalanță nu numai peste 5-6 semafoare roșii sau întorcând pe linie continuă, ci intrând pe "interzis" și, nu în ultimul rând, parcând taman pe trecerea de pietoni și punând "avariile". Cu adevărat noul tip de politician...", mai susţine Gândul. Sloganul ei electoral este "Noi suntem Bucureşti."

loading...
PUTETI CITI SI...