Câţi oameni pot participa la o petrecere de apartament. Ministrul Vela: "De la 1 sau 15 iunie, dacă va fi în regulă, vom reconsidera"

Postat la: 22.05.2020 15:20 | Scris de: ZIUA NEWS

Câţi oameni pot participa la o petrecere de apartament. Ministrul Vela:

Marcel Vela, ministrul de interne, a afirmat într-un video postat pe contul său de Facebook, în care a răspuns întrebărilor cetăţenilor, că un număr de maximum 8 persoane pot fi invitate la o aniversare organizată într-un apartament.

"Limita de 8 persoane se referă la spaţii închise, de exemplu, într-un apartament cineva doreşte să îşi ţină ziua de naştare, sau de nume, cum este astăzi (nr. joi) ) de Sfinţii Constantin şi Elena. Pentru a reduce riscul, în spaţiile închise, în apartamente, evenimentele personale să nu fie organizate cu mai mult de 8 persoane. (...) Evenimentele de familie se pot organiza cu 16 persoane, cele personale, de familie, care ţin de slujbe religoase", a spus Vela.

Marcel Vela a mai afirmat că regulile ar putea fi relaxate după 1 iunie ori 15 iunie, în funcţie de parcursul epidemiei de coronavirus. "De la 1 iunie, din 15 iunie, dacă totul va fi în regulă, evident se va reamenaja şi această regulă", a mai spus Marcel Vela.

loading...