Bebeluș mort după ce a fost uitat în mașină, la două luni după ce a fost adoptat de un cuplu de homosexuali

Postat la: 24.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Bebeluș mort după ce a fost uitat în mașină, la două luni după ce a fost adoptat de un cuplu de homosexuali

O fetiță a murit după ce a fost lăsată pe bancheta din spate a unei mașini, la doar două luni după ce părinții adoptivi, un cuplu de homosexuali, au luat-o acasă când era nou-născută.

Diana Sofia De Los Santos a fost găsită inconștientă în SUV-ul din fața casei părinților ei din Santee, San Diego, California (SUA) în jurul orei 12.20, pe 13 iunie.

Fusese lăsată în mașină timp de mai multe ore, pe o temperatură de 63F (18 grade Celsius), când un membru al familiei a găsit-o și a sunat la 911. Fetița a fost transportată de urgență la spital, dar nu a supraviețuit.

Detectivii Biroului șerifului din San Diego County investighează modul în care Diana a fost uitată în mașină și cine a lăsat-o acolo. Nu au fost formulate acuzații.

Studiile arată că temperatura din interiorul unei mașini poate crește până la 40 de grade Celsius în doar o jumătate de oră într-o zi cu 21 de grade afară și poate ajunge la 46 de grade într-o oră. Organele corpului încep să se oprească la 42 de grade Celsius.

Cuplul mai are un copil adoptat
Părinții Dianei, Romer și Jayson De Los Santos, au luat-o acasă la 11 aprilie, după ce au zburat până în Arizona, unde au întâlnit-o pentru prima dată pe fetiță în spital.

Fotografiile îi arătau pe aceștia legănând bebelușul și prezentându-l fiului lor în vârstă de doi ani, care a fost de asemenea adoptat, iar pe Diana acasă, în pătuțul ei.

"Nu am dormit de zile întregi", a scris Romer lângă una dintre fotografii.

Cuplul a postat un link către profilul unui site de adopții pe rețelele de socializare în noiembrie, căutând un al doilea copil.

'Inimile și casa noastră sunt deschise pentru a oferi mai multă dragoste unui alt copil minunat', au scris ei pe profil.

'Vrem ca ai noștri copii să crească plini de amintiri despre cum se joacă pe plajă, construiesc castele de nisip, își fac prieteni, merg cu bicicleta în parc, merg în croaziere hawaiiene și învață cum să crească pisoi adoptați'.

Cuplu de 20 de ani, iubitori de animale
Romer, consultant senior la Jama Software, și Jayson, un tată care stă acasă de când și-au adoptat fiul, sunt împreună de peste 20 de ani.

S-au căsătorit în 2008, în timpul celor câteva luni în care căsătoriile între persoane de același sex erau legale în California, înainte ca acestea să fie din nou interzise prin propunerea 8 până în 2013.

Profilul de adopție le descria viața în detaliu și promitea să "crească adulți sănătoși, responsabili și, cel mai important, buni".

Cuplul locuiește într-o casă cu trei dormitoare care are atât de multe animale încât este "practic o grădină zoologică", cu trei pisici, doi câini, găini, pești și un stol de peruși.

Printre acestea se numără un câine Samoyed pe nume Hero pe care fiul lor doarme adesea, un terrier alb din West Highland, pisici pe nume Shego, Selina și Puffy și diverse animale în plasament.

Romer este un grădinar avid și cultivă fructe, legume, bonsai și flori în curtea din spate, iar Jayson are grijă de animale și colectează ouă de la găini.

'Casa noastră este foarte populară printre vecinii noștri și copiii lor. Ei spun că este ca o grădină zoologică... Toată lumea este atât de încântată să ne cunoască viitorul copil', au scris ei.

Cuplul a scris că noul bebeluș va avea trei 'prieteni buni gata făcuți' în trei băieți în vârstă de mai puțin de doi ani care locuiau alături și se jucau adesea cu fiul lor.

'Văzând cât de blând se joacă cu ei, știm că ar prețui o surioară sau un frățior, iar ei se vor dezvolta cu un frate mai mare atât de iubitor', au scris ei.

Profilul a explicat că amândoi proveneau din familii numeroase care organizau adesea cine și petreceri și mergeau în vacanță împreună.

Romer și Jayson le-au promis părinților naturali că pot vizita copilul și pot vedea câte fotografii doresc.

'Admirăm curajul de care aveți nevoie pentru a căuta familia potrivită pentru noua viață pe care o purtați. Recunoaștem că nu este o decizie care să fie luată ușor și înțelegem că dragostea este sursa actului vostru altruist', au scris ei.

Bebelușul a murit la spital
Paramedicii s-au deplasat de urgență la fața locului după ce s-a sunat la 911 și au încercat să o salveze pe Diana, care a fost transportată de urgență la Sharp Grossmont Hospital, unde a murit.

Vecinii au spus că ambulanța a venit și a plecat în câteva minute, iar înregistrările camerelor de supraveghere a ușii au arătat intervenția de urgență nocturnă.

Biroul medicului legist din comitat va stabili cauza și modul de deces.

Aproximativ 37 de copii mor în fiecare an în SUA după ce sunt lăsați într-o mașină încinsă, dintre care cel puțin 56 în California începând din 1998, potrivit statisticilor realizate de Jan Null, profesor adjunct de meteorologie la Universitatea de Stat San Jose, pentru No Heat Stroke.

Texas și Florida au înregistrat de departe cele mai multe decese, cu 142 și 110, iar sudul și sud-vestul fierbinte au avut cele mai multe decese pe cap de locuitor.

Copiii nu își pot regla temperatura la fel de eficient ca adulții, iar temperatura corpului lor se încălzește de trei până la cinci ori mai repede.

Insolația se declanșează atunci când temperatura corpului atinge la 40 de grade, iar organele încep să se oprească la 42 de grade.

loading...
PUTETI CITI SI...