Bebeluș abandonat în toaleta unei benzinării, mama prinsă într-un autobuz care venea spre Botoșani

Postat la: 07.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Bebeluș abandonat în toaleta unei benzinării, mama prinsă într-un autobuz care venea spre Botoșani

Se pare că mama a născut fetița chiar în benzinărie, apoi a lăsat copilul într-un tomberon cu dejecții umane. Din fericire, un angajat al stației de carburanți a auzit plânsetul fetiței și, astfel, a salvat-o de la moarte.

S-a întâmplat la Satu Mare. Fetița a fost preluată imediat de un echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare. Acum se află în afara oricărui pericol, este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție care au început cercetările pentru identificarea și găsirea mamei, care ulterior a fost depistată într-un autobuz și audiată.

Surse judiciare au declarat, pentru sursa citată, că este vorba de o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea. Joi, 6 august, în jurul orei 18.40, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane.

Pleca spre Botoșani După ce a născut, mama fetiței s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat.

loading...
PUTETI CITI SI...