Bancomat aruncat în aer intr-o comună din Arad: au fost furați 200.000 de lei

Postat la: 05.07.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Bancomat aruncat în aer intr-o comună din Arad: au fost furați 200.000 de lei

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. „În dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria.

A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului", transmite Poliția.

„Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat. Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei. Prejudiciul total urmează a fi stabilit.

Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

De asemenea, din dispoziția conducerii Poliției Române, la Arad, se deplasează o echipă de specialiști din cadrul Direcției Investigații Criminale, pentru a acorda sprijin în derularea anchetei", mai arată Poliția.

 

loading...
PUTETI CITI SI...