Bătaie într-un club din staţiunea Costineşti. Tânăr de 21 de ani, pus la pământ

Postat la: 02.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Bătaie într-un club din staţiunea Costineşti. Tânăr de 21 de ani, pus la pământ

Conflictul a izbucnit între doi clienţi şi un agent de pază al acelui club. Cei doi agresori îl lovesc pe agent de mai multe ori, iar acesta cade la pământ.

Incidentul s-a petrecut în clubul Max Beach din staţiunea Costineşti, în noaptea de 30 iunie/1 iulie. Unul dintre cei implicaţi în conflict este Cristian Lupu, un luptător de arte marţiale.

Conform jurnaliştilor de la Replica de Constanţa, care au postat şi video de la eveniment, Lupu şi un amic de-al său din judeţul Suceava au întrat în conflic cu un agent de pază. Totul ar fi plecat de la un şerveţel pe care agentul l-a luat de la bar.

Agentul de pază, de 21 de ani, se afla în timpul serviciului când a fost bătut de cei doi agresori. În imagini se vede cum tânărul este lovit cu pumnii şi picioarele până cade la pământ. Nimeni nu intervine pentru a aplana conflictul.

Poliţia staţiunii Costineşti a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cristian Lupu a fost reţinut, spun cei de la Replica de Constanţa.

loading...
PUTETI CITI SI...