Bărbatul căutat de poliţişti pentru că a intrat în toaleta fetelor de la un liceu s-a predat

Postat la: 07.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul căutat de poliţişti pentru că a intrat în toaleta fetelor de la un liceu s-a predat

Bărbatul care era căutat de poliţişti pentru că a intrat, miercuri, în toaleta fetelor de la Liceul de Muzică "Ion Vidu" din Timişoara, s-a predat la poliţie, joi, în prezent fiind audiat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, bărbatul are 29 de ani, scrie agerpres.ro. Miercuri, în jurul orei 11,00, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 9,00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din Timişoara.

Sesizarea către Poliţie a fost făcută de către personalul didactic după ce o fetiţă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta de fete. Conform şefei Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Aura Danielescu, în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă, prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

"Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii care cercetează incidentul petrecut", a spus Aura Danielescu.

loading...
PUTETI CITI SI...