Bărbat din Prahova filmat când fură țigările din buzunarul unui polițist, în timpul unei intervenții

Postat la: 05.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbat din Prahova filmat când fură țigările din buzunarul unui polițist, în timpul unei intervenții

Un bărbat a fost filmat în timp ce fură țigările din buzunarul unui polițist care completa un proces-verbal. La scenă asistă mai multe persoane care râd în momentul în care bărbatul bagă mâna în buzunarul polițistului și ia țigările. Poliția Prahova a anunțat, marți dimineață, că s-a sesizat din oficiu în urma publicării imaginilor.

În imagini, publicate de Ziarul Incomod, se poate vedea cum doi polițiști completează un proces-verbal, timp în care un bărbat care ține în mână o doză de bere se plimbă prin spatele lor și vociferează, în prezența mai multor persoane, aflate tot în spatele polițiștilor. La un moment dat, bărbatul bagă mâna în buzunarul unuia dintre polițiști și îi fură tigările, iar oamenii din spare râd. Polițistul nu își dă seama că i-au fost furate țigările, pe care cel care i le-a luat le împarte apoi oamenilor care asistă la scenă.

Poliția Prahova a anunțat, marți dimineață, că s-a sesizat din oficiu în urma publicării imaginilor. "Este vorba despre intervenția unui echipaj de poliție la un eveniment sesizat prin dispeceratul 112, în seara zilei de 3 noiembrie. În urma vizionării imaginilor, ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras din buzunarul unui polițist un pachet de țigări, fiind făcute cercetări pentru furt calificat", a transmis Poliția Prahova, citată de Mediafax. De asemenea, conducerea IPJ a dispus verificări legate la modul de intervenție a polițiștilor. Incidentul s-ar fi petrecut în comuna prahoveană Florești.

loading...
PUTETI CITI SI...