Avocata care a lovit intenționat un motociclist postase o poză în care apar o carte, un pistol și prenumele victimei

Postat la: 12.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

Avocata care a lovit intenționat un motociclist postase o poză în care apar o carte, un pistol și prenumele victimei

O fotografie cu avocata din Iași care a fost arestată pentru că a lovit intenționat cu mașina un motociclist dă fiori reci. În imaginea postată înainte de accident, femeia apare ținând în mână un pistol și o carte al cărei titlu șochează, din perspectiva a ceea ce urma să se întâmple: "Rugați-vă pentru fratele Alexandru", adică exact prenumele victimei.

Chiar dacă, cel mai probabil, este vorba de o simplă coincidență, internauții au fost surprinși de această fotografie. Alexandru, motociclistul lovit de avocată, a avut nevoie de rugăciuni pentru a scăpa cu bine din toată această poveste. Avocata Alexandra Cioată a fost arestată, iar dacă va fi găsită vinovată, riscă să stea 10 ani după gratii, pentru tentativă de omor.

Magistraţii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a avocatei care a şicanat în trafic un motociclist, acesta izbindu-se ulterior de un refugiu de tramvai din zona Belvedere din municipiul Iaşi. Avocata Alexandra Cioată este cercetată de procurorii de pe lângă Curtea de Apel Iaşi pentru tentativă la omor şi părăsirea locului accidentului, pentru că ar fi împins cu maşina un motociclist în timp ce conducea, iar acesta s-a izbit de un refugiu de tramvai din zona Belvedere. După producerea accidentului, şoferiţa şi-a continuat drumul, iar motociclistul a fost transportat la spital.

loading...
PUTETI CITI SI...