Au apărut 400 de pagini despre falsificarea datelor în timpul studiilor clinice pentru vaccinul Pfizer!

Postat la: 03.03.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Au apărut 400 de pagini despre falsificarea datelor în timpul studiilor clinice pentru vaccinul Pfizer!

Brook Jackson a dat în judecată Pfizer și două companii cu care producătorul de medicamente a încheiat contracte de colaborare pentru studiile clinice privind vaccinul COVID: Ventavia Research Group și ICON PLC. Era în ianuarie 2021, iar procesul a avut mai multe etape.

Jackson, despre care Ziuanews a mai relatat in mai multe randuri, a lucrat la Ventavia ca director regional o perioadă scurtă de timp, în 2020, înainte de a fi concediată după ce a făcut o plângere la Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) în legătură cu diverse nereguli pe care le-a observat în timpul studiilor pentru vaccin.

De asemenea, Jackson a produs o "bombă" când a pus la dispoziția revistei British Medical Journal copii ale unor documente interne ale companiei, fotografii și înregistrări care ilustrează practicile necorespunzătoare constatate de ea la Ventavia. Jackson a înaintat plângerea la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Est al Texasului, Divizia Beaumont, în temeiul Legii privind afirmațiile false.

Procesul include mai multe acuzații de fraudă, precum și represalii la adresa ei, atât din partea Ventavia, cât și din partea Pfizer. Plângerea a fost clasificată până în data de 10 februarie, când judecătorul Michael Truncale de la Tribunalul Districtual al SUA a ordonat desecretizarea acesteia, incluzând 400 de pagini de probe.

Potrivit acțiunii în justiție a lui Jackson referitor la Pfizer, Ventavia și ICON:

  • "Au ascuns deliberat informații esențiale din Statele Unite, care pun la îndoială siguranța și eficacitatea vaccinului lor".
  • „Inculpații au ascuns faptul că nu au respectat nici protocolul studiului clinic, nici reglementările federale, falsificând documente din cadrul studiului clinic."
  • „Din cauza strategiei inculpaților, milioane de americani au primit un vaccin etichetat înșelător, care nu este atât de eficient pe cât a fost prezentat."
loading...
PUTETI CITI SI...