Șantaj cu filmulețe deocheate la UMF Iași. Flagrant în plină stradă după o ceartă între femei!

Postat la: 09.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Șantaj cu filmulețe deocheate la UMF Iași. Flagrant în plină stradă după o ceartă între femei!

O tânără a ajuns în fața magistraților, după ce a fost acuzată că și-a șantajat o colegă. Potrivit anchetatorilor, cele două, inculpata și partea vătămată, sunt studente la UMF Iași. Inculpata este acuzată că și-a șantajat colega, cerându-i bani pentru a nu da publicității un presupus filmuleț cu victima, în timp ce ar fi făcut activități de videochat.

Dosar incendiar, pe rolul instanțelor ieșene! Două studente la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) „Gr.T. Popa" Iași sunt implicate într-un scandal cât casa. Recent, procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a Dianei B. Tânăra de 24 de ani este acuzată de șantaj și participație improprie la fals intelectual în formă continuată. La primul termen al dosarului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis amânarea procesului pentru data de 11 decembrie 2019. Diana B., studentă la UMF, a ajuns în fața judecătorilor ieșeni, în urma organizării unui flagrant.

Întreaga tărășenie a început pe data de 24 ianuarie 2014. Conform anchetatorilor, în ziua respectivă, o altă tânără, I.R., tot studentă la UMF „Gr.T. Popa", din Iași, a mers la Secția II de Poliție, pentru a depune o plângere. Victima le-a spus anchetatorilor că a fost contactată pe rețeaua de socializare Facebook, dar și pe telefon, cu un număr ascuns, de o persoană care i-a cerut 1.000 de lei, pentru a nu da publicității un filmuleț cu activitatea de videochat a tinerei I.R.
Videochat, lângă Penitenciarul Iași

Oamenii legii au aflat că, în urmă cu câțiva ani, cele două tinere au fost colege la un liceu de elită din municipiul Iași. În octombrie 2013, Diana B. s-a întâlnit cu câteva prietene în oraș, cărora li s-a plâns că nu are bani. Acestea din urmă i-au spus că ele fac videochat și că sunt independente financiar. Astfel, tânăra s-a gândit că nu ar fi rău să încerce și ea activitatea de videochat. Aceasta le-a povestit anchetatorilor că a mers la un apartament dintr-un imobil aflat în proximitatea Penitenciarului Iași, unde a cunoscut un bărbat. Acolo, timp de trei zile, tânăra a practicat activitatea de videochat. După aceea, ea a continuat activitatea de acasă. În decembrie 2013, aceasta a mers pentru a se angaja la o firmă de profil, din zona Moara de Foc. Acolo, ea a văzut-o pe fosta sa colegă de liceu, I.R.

loading...
PUTETI CITI SI...