ANM a revizuit prognoza! Anomalii meteo: vremea în România până pe 7 octombrie

Postat la: 08.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

ANM a revizuit prognoza! Anomalii meteo: vremea în România până pe 7 octombrie

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a revizuit prognoza meteo și ne anunță care sunt anomaliile meteo. Deși ne aflăm în luna septembrie, temperaturile continuă să fie la fel de crescute. Meteorologii ne informează cum va fi vremea până pe 7 octombrie.

Săptămâna 09.09.2019 - 16.09.2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării. Excepție va putea face partea de vest-nord-vest a teritoriului, unde regimul termic se va încadra în limite normale.

Precipitațiile vor fi în general excedentare în jumătatea de vest a țării și vor fi apropiate de normalul climatologic al săptămânii în restul teritoriului, cu o posibilă tendință deficitară în sud-est.

Săptămâna 16.09.2019 - 23.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, exceptând partea de sud-sud-est a teritoriului, unde temperaturile medii vor fi apropiate de normal.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-estice și în la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 23.09.2019 - 30.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și apropiate, în general, de cele specifice perioadei, în restul zonelor.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 30.09.2019 - 07.10.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sudestice, iar în rest se vor încadra în general în limitele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu un posibil deficit ușor în sudvestul și sud-estul teritoriului.

loading...
PUTETI CITI SI...