Adjunctul de la Rutiera din Bucuresti a sunat la 112 să se apere de socru care i-a distrus "cadoul de nuntă" cu toporul

Postat la: 03.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Adjunctul de la Rutiera din Bucuresti a sunat la 112 să se apere de socru care i-a distrus

Fostul șef al Serviciului Rutier Cluj, Paul Gavriș, a făcut un salt anul acesta direct "rutiera" la București, ca adjunct. A luat și merțanul primit cadou de nuntă și s-a apucat de combinat. Așa se face că i-a sucit mințile unei colege, care la rândul ei și-a dat afară bărbatul din casă, conform Ziar de Cluj.

Insa soția lui Gavriș a cam aflat de activitățile soțului și s-a răzbunat. Întors săptâmâna trecută de la București, din concediu, cu mașinuța lui dragă, a dat de nervii soției, care, fie vorba între noi, erau întinși la maxim. Soția lui Paul și-a cerut "investiția", inclusiv mașina cumpărată de socrul mic, însă comisarul clujean a refuzat. Cearta dintre cei doi s-a lăsat cu apel la 112 și dosar penal.

Soția lui Gavriș a cerut ajutorul tatălui ca să îl pună la punct pe soțul infidel. Socrul mic, afaceristul Marius Ioan Cacoveanu, patronul service-ului ELAMARIS COMIMPEX SRL, ar fi venit cu un topor și a distrus mașina, bucățică cu bucățică. Lucrurile au degenerat și nevasta lui Gavriș a sunat la 112 și așa au ajuns colegii lui Gavriș să intervină în scandalul iscat. Oficial, doar Gavriș și cu soția s-au certat. Femeia apare în acte cu o declarație cum că și-a găsit mașina vandalizată, fără a depune plângere împotriva cuiva.

Iată poziția oficială a IPJ Cluj:

„La data de 30.08.2019, în jurul orei 18:35, a fost reclamată distrugerea unui autovehicul care se afla în parcarea unui service auto din Cluj-Napoca. La fața locului, s-au deplasat polițiștii și au constatat că un autoturism prezenta avarii la parbriz și capotă. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de distrugere, fiind continuate verificările pentru clarificarea exactă a stării de fapt și luarea măsurilor legale. Până în prezent nu s-au formulat plângeri penale privind comiterea infractiunii de distrugere", arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

loading...
PUTETI CITI SI...