Accidentu în Vrancea: doi bicicliști, soț și soție, morți după ce o mașină a vrut să-i depășească

Postat la: 09.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Accidentu în Vrancea: doi bicicliști, soț și soție, morți după ce o mașină a vrut să-i depășească

Accidentul a avut loc pe Drumul Național 23 , pe sensul dinspre Măicănești spre Focșani. Cei doi soți se aflau pe biciclete când au fost loviți. Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că soții au fost loviți în momentul în care ar fi pătruns pe mijlocul șoselei cu intenția de a traversa drumul.

"Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Câmpuri, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23, pe direcția Măicănești - Focșani, la 300 m față de indicatorul de intrare în localitatea Nănești, a acroșat cu partea dreaptă față doi bicicliști care circulau pe aceeași direcție, paralel. Din primele verificări rezultă că atunci când șoferul a vrut să-i depășească, acesta s-a asigurat din spate, iar în acel moment bicicliștii ar fi pătruns pe mijlocul părții carosabile, cu intenția de a traversa. A rezultat astfel decesul bicicliștilor.", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

Initial, polițiștii au crezut că o femeie a provocat tragedia, aceasta sunând la 112 imediat după accident și lăsând să se înțeleagă că ea era la volan, situație generată de starea de șoc în care se afla. În urma cercetărilor, s-a stabilit că femeia era de fapt pasageră, tragediafiind provocată de un tânăr de 23 de ani.

loading...
PUTETI CITI SI...