Accident mortal pe A3. Rudel Obreja, implicat în carambol

Postat la: 20.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Accident mortal pe A3. Rudel Obreja, implicat în carambol

Accident mortal pe autostrada București - Pitești. Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat în incident, mașina sa fiind lovită în spate de un alt autovehicul.

Fostul președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat, azi-noapte, într-un accident rutier foarte grav, pe autostrada București-Pitești. Rudel Obreja se întorcea de la munte, împreună cu familia, atunci când a avut loc evenimentul rutier.

Mașina condusă de Rudel Obreja a fost lovită din spate, violent, iar autoturismul a fost aruncat în față, peste o femeie care se afla pe carosabil. Conform unei postări de pe pagina sa de socializare, copiii și soția sa nu au avut de suferit, mașina fiind avariată foarte grav. Din nefericire, o persoană dintr-un alt vehicul a murit.

„Din păcate, am fost implicat îmtr-un accident auto cu urmări foarte grave, petrecut pe Autostrada A3", a scris Rudel Obreja pe pagina sa de socialiazare.

„Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rău. Grav este că o persoană dintr-un alt vehicul a decedat. Copiii mei, soția și eu suntem cu toții nevătămați. Vreau să vă asigur că nu am niciun fel de vină în tot ce s-a întâmplat", a scris Rudel Obreja pe pagina sa de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...