A murit actrița Patricia Grigoriu

Postat la: 02.01.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

A murit actrița Patricia Grigoriu

Lumea teatrului și a filmului din România este în doliu, acum la începutul lui 2020. Actrița Patricia Grigoriu a murit, iar vestea tristă a fost dezvăluită de unul dintre oamenii alături de care a lucrat o viață întreagă.

Actrița Patricia Grigoriu s-a stins din viață în urma unei grele suferințe, după cum a dezvăluit compozitorul Ionel Tudor în mesajul sfâșietor așternut pe contul său oficial de Facebook.

"Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari", a scris Ionel Tudor pe celebra platformă de socializare.

La scurt timp după ce a aflat despre decesul Patriciei Grigoriu, Oana Pellea a făcut publică o postare în memoria regretatei actrițe.

"Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor... a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta... câteodată... Ne pleaca oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință... Dumnezeu să te odihnească, Patricia!", a scris Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Patricia Grigoriu era cunoscută pentru rolurile din filmele "Chained Justice" (1984), în regia lui Dan Piţa, "Faleze de nisip" (1983) și "Trandafirul galben" (1982). Tatăl său a fost celebrul compozitor George Grigoriu, în timp ce sora sa, Andreea Andrei, este o cunoscută textieră, partenera de viata a compozitorului Ionel Tudor.

loading...
PUTETI CITI SI...