A lipit etichete de la legume pe caserole cu carne pentru a plăti mai puțin la casă. L-au prins sau nu?

Postat la: 22.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

A lipit etichete de la legume pe caserole cu carne pentru a plăti mai puțin la casă. L-au prins sau nu?

Un bărbat din Suceava a gasit o metoda ingenioasa pentru a fenta sistemul de plata de la casele de marcat. S-a dus într-un supermarket din oraș și a schimbat etichetele de pe cinci caserole cu carne cu unele luate de la cele cu legume. Totul, pentru a plăti mai puțin.

Din păcate pentru el a fost prins destul de usor pentru ca eticheta afisa la casa si numele produselor, asa ca s-a vazut ca nu e vorba de carne ci de legume. Individul este acum cercetat penal pentru înșelăciune. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că agentul de pază din cadrul unui supermarket din Suceava a surpins un bărbat care încerca să sustragă niște alimente din magazin.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că bărbatul în vârstă de 37 ani a făcut cumpărături la supermarket și a modificat etichetele la cinci caserole cu carne, pe care a lipit prețul unor fructe și legume, pentru a plăti mai puțin. Acesta a fost surprins de către agentul de pază la casele self-pay. Acesta a apelat imediat numărul de urgență 112 și a solicitat interveția unui echipaj de poliție.

 

loading...
PUTETI CITI SI...