12 femei remarcabile vor fi premiate la Gala Green Woman 2024

Postat la: 04.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

12 femei remarcabile vor fi premiate la Gala Green Woman 2024

Pe 7 octombrie 2024, cea de-a șasea ediție a Galei Green Woman va celebra 12 femei care au avut un impact semnificativ în diverse domenii, precum cultură, jurnalism, antreprenoriat, protecția mediului, și diplomație.

Gala, organizată de Inițiativa Ecologistă Europeană în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România și Universitatea Ecologică din București, va evidenția anul acesta proiectele care promovează protecția mediului și dezvoltarea durabilă, două domenii esențiale în contextul schimbărilor climatice. În anii precedenți, laureatele galei au inclus nume mari precum Maia Morgenstern, Felicia Filip, și Carmen Orban, care au primit premii din partea unor personalități publice recunoscute.

Aceste premii nu doar că recunosc realizările acestor femei, dar și inspiră alte persoane să se implice în cauze ecologice și să adopte practici mai prietenoase cu mediul. Gala va include discursuri motivaționale, prezentări artistice și oportunități de networking pentru toți participanții interesați de sustenabilitate și schimbări climatice.

Fiecare dintre cele 12 femei premiate aduce o poveste unică și exemple concrete de cum acțiunile individuale pot avea un impact major asupra comunității și planetei. Este un moment de celebrat realizările feminine și de încurajat angajamentul față de un viitor mai verde.

"Gala Green Woman 2024"  va fi transmisă online și va beneficia de sprijinul partenerilor media și sponsorilor Editura Litera, EVRYO, BAT, Cotnari și Nestle; Antena 3CNN, Canal 33, Jurnalul, Ziua News, DC News, Gândul, Ultima Oră, Inițiativa Verde.

 

loading...
PUTETI CITI SI...