Trei dintre cele mai woke naționale au fost eliminate de la Cupa Mondială încă din primul tur!

Postat la: 02.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Trei dintre cele mai woke naționale au fost eliminate de la Cupa Mondială încă din primul tur!

Germania, Țara Galilor și Danemarca au fost eliminate încă din faza grupelor a Cupei Mondiale 2022 din Qatar, după ultima etapă a competiției, desfășurate duminică 1 decembrie.

Germania, una dintre favoritele la câștigarea competiției, a plecat acasă fiind eliminată de către Japonia. Nemții au reușit doar o victorie chinuită, în fața ultimei clasate din Grupa E, Costa Rica.

În Grupa B, Țara Galilor s-a făcut de râs, terminând pe ultimul loc, cu doar un punct în trei meciuri. Aceeași soartă a avut-o și Danemarca, în grupa D.

De remarcat este că Germania, Danemarca și Țara Galilor au fost trei dintre cele mai „woke" naționale prezente în Qatar. Germania a protestat pentru că nu a avut voie să promoveze LGBT, înaintea meciului cu Japonia (foto).

Țara Galilor a fost și ea foarte activistă, fiind unul dintre cei mai înverșunați critici ai țării organizatoare, Qatar, pe același motiv de interdicție a promovării LGBT pe terenul de joc.

Danemarca a mers un pas mai departe, amenințând, voalat, cu părăsirea federației internaționale de fotbal (FIFA) din cauza faptului că organizația a cerut membrilor să respecte legile din Qatar, țara organizatoare.

Singurele naționale woke rămase în competiție sunt Anglia și SUA. Englezii sunt singurii fotbaliști care îngenunchează înaintea partidelor.

Federația din Statele Unite a schimbat - doar online - culorile de pe emblema țării pentru a fi „alături de comunitatea LGBT".

loading...
PUTETI CITI SI...