Soţul Serenei Williams continuă să-l facă "clovn" pe Ţiriac și "un sexist cu acces la o platformă publică"

Postat la: 06.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Soţul Serenei Williams continuă să-l facă

Alexis Ohanian e de neoprit pe Twitter, acolo unde, susţinut de fanii săi, postează în rafale mesaje care îl vizează pe preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT).

Sezonul competiţional abia a început în circuitul WTA, însă meciurile care s-au jucat, în primele zile din 2021, au fost umbrite de războiul de la distanţă, purtat de familia Williams şi Ion Ţiriac.

Tonul acestui schimb copilăreşti de replici a fost dat, din păcate, de Ion Ţiriac, după o declaraţie lipsită de eleganţă oferită pentru TVR. În vârstă de 81 de ani, Ţiriac s-a luat, iarăşi, de aspectul fizic al Serenei şi a îndemnat-o să se retragă, deşi nu e clar cum e afectat de faptul că americanca de 39 de ani insistă să joace în circuitul WTA.

Iar în ring a sărit şi Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, care, mai nou, postează mesaje în rafale pe contul său de Twitter, vizându-l pe Ion Ţiriac. Şi după ce l-a făcut „clovn", ieri, pe fostul jucător de tenis, acum a revenit cu un nou mesaj în care a explicat de ce nu-l va lăsa în pace pe şeful tenisului românesc.

"2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist / sexist, cu acces la o platformă publică, îmi atacă familia", a scris Ohanian, cu referire la Ţiriac, pentru a-şi justifica ultimele mesaje scrise. Postarea americanului a fost apreciată imediat de fanii săi care l-au îndemnat să nu facă vreun pas înapoi în acest scandal.

loading...
PUTETI CITI SI...