Radu Banciu ii face praf si pulbere pe Ianis si Gica Hagi: "În loc să îl trimită la faianţă, taică-su la trimis la fotbal!"

Postat la: 20.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Radu Banciu ii face praf si pulbere pe Ianis si Gica Hagi:

După prestaţiile slabe ale lui Ianis Hagi la naţională şi declaraţiile tot mai ciudate ale tatălui său, Gheorghe Hagi, lumea fotbalului a început să vorbească tot mai insistent despre nejustificarea laudelor la adresa mijlocaşului de la Rangers. Radu Banciu l-a făcut praf pe Ianis în ultima sa emisiune, la Look Sport.

"În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidaţii Moldovei pentru Eurovision şi discuţiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu-şi dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac'su. Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietăţii termenilor, fiindcă Hagi n-are nicio legătură cu exprimarea... e ca şi cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de şcoală cu mine, primea interdicţie la sport. Ianis era printre ochelariştii ăia care îşi mâncau sandvişul cu pateu. El nici n-ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbeşte despre care e poziţia lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înţelege mai bine, dar el e ca o băbuţă care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Şi-a greşit meseria. În loc să îl trimită la faianţă, taică-su la trimis la fotbal!", a afirmat cunoscutul moderator.

loading...
PUTETI CITI SI...